titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, June 5, 2011

kalau boleh pindahkan sakit itu...

anak daraku ngah demam..jumaat ritu mak call kata badan dia panas..so aliklah kami dari keje secepat yang mungkin..trus bawak gi klinik kita kt sentul nun...smalam, badan dia masih panas lagi. hannah ni jenis demam kejap panas kejap sejuk..malam tadi, bawak lak dia gi hospital pusrawi..risau gak sebab bila panas dia datang, memang tui punya  panas...doktor bagi ubat yang masuk kut montot tuh sebab kalau nak bagi dia ubat makan, bersilat la kami..dia akan kemam n kuarkan balik ubat tuh..huhuhu..arini dah 3rd day, hope by tomorrow demam dia kebah..sangatlah daku riso..hannah jarang sangat demam tapi skali demam memang merisaukan..kalau korang ada petua, sila share ek..manalah tau kot boleh membantu..ok, daa..

rindu nak tengok dia seceria ini

10 comments:

ajumohit said...

Takpe iduraz, hannah sdg develop antibody utk bdn dia,, klu anak2 akak dmm, akak lumur kola diorg dgn air daun bunga raya....Mg Hannah cpt sihat ye

Rin_Aff said...

Kalo saya slalu bace ayat nabi Ibrahim kena campak dlm api tu...selalu usap dari kepala hingga kaki...& tiup dlm air die...ni saya bace dlm buku indahnya amalan berdoa yg ditulis oleh ust Ismail kamus...
Selawat pun sejuk....

chichi said...

dah try masukkan ubat kat bontot ke kak..

.:Mama Dhia:. said...

moge hannah cepat sehat..

Sedetik Cuma said...

Moga cepat sihat dan ceria hendaknya.. n mummy dia pun boleh ceria kembali..

Encik Suami said...

Alhamdulillah..anak saya yg kecik 1thn 8bln mau mkn ubat.makan sendiri gune schrint.yg utk cucuk tue.

hope hannah sembut cepat ye.

jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alah cian hannah...cepat sembohh yer dik

zuwaidah said...

bagaimana skrg...moga2 sentiasa ceria dan sihat.

Alin Marlini said...

letak air asam jawa kat kepala supaya kurangkan panas dalam..

iduraz said...

salam, tq pada semua yang tinggal petua dan doakan kesihatan hannah..alhamdulillah dia dah baik dari demamnyer..tq semua yerk..sayang kamu senua!

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers