titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, June 17, 2011

result exam mereka kuar arini, tapi aku?

agak bingit ckit di opis ku arini gara-gara result bebudak degree uitm kuar arini..memasing teruja dan berdebar nengok result mereka sendiri and mak pak pulak dok tengok result anak dia secara online..senang kan study zaman skang, suma pon online...nak tau result daku? nan ado..daku tak further lagik la..hukhuk..abis diploma kat utm taun 2003 aritu, xder dah try mohon sambung degree..pemalas tui kan..now rasa menyesal plk..kengkawan suma a dah nak abis dah..daku baru bercita-cita mau sambung..anak pon dah setaun lebih nih, so boleh la dipertimbangkan..harap daku taklah hilang ingatan sebab dah lama tak blajo kan..huhuhu. jeles ngan korang yang dah sambung blaja..nak itut juga...huwaaaa
uni lamaku dolu..






11 comments:

rATu kEBaYA said...

tulah sekarang sume online.. senang jekan..

wardah said...

menuntut ilmu itu sangatlah mulia...jadi.carilah ilmu sehingga ke negeri china..selamat maju jaya =)

chichi said...

masih ada masa lagi kak..

NM02 said...

ai langsung la... mmg takkan ada hati dah nak belajar lagi.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Same laaa tak sambong pon ...da tepo da otaknyerr huhuhu lagi2da ader anak pemalasnyerrr lggik laaa

iduraz said...

ratu kebaya:aah senang jerk, guna jari pon bole..muahahah

iduraz said...

wardah; tui tuh..belajar sampai ke hujung hayat pon takper kan

iduraz said...

chichi: ada masa lagi ek..okes..heheh

iduraz said...

nm02: ala kamu takper, dah pandai...hehehe

iduraz said...

mama mya: tula, dah tepu dah, ntah boleh masuk ntah tak ilmunyer

Bionic women said...

saya pun x sambung lagi..
kengkawan dah banyak yg sambung, bila jadi surirumah ni teringin nak belajar rasanya, anak pun dah besar

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers