titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, June 16, 2011

saya lupa saya dah kawin!

isshhh..ni pelupa tahap dewa dah nih kalau lupa diri tu dah kawin..
daku ni boleh dikategorikan sebagai sorang yang pelupa...terlebih makan semut agaknyer..hukhuk....tapi tui la, daku nih pelupa...kadang-kadang ku baru jer letak sesuatu benda tu kat satu tempat, pastu lupa mana ku letak..haduii...salu sangat kena bebel ngan my hubby..melampau2 lupanya..lalalala.agaknyer banyak sangat fikir tu yg salu lupa..hahaha..alasan...hurm, camana nak kurangkan sifat pelupa nih ek..help me pliss...:)


penyumbang keterlupaanku

8 comments:

rATu kEBaYA said...

pernah nak amik sesuatu barang.. bila sampai tempat yg dituju terus terlupa apa yg nak diambil.. puas perah pikir.. last² pusing balik relaks baru ingat balik apa yg nak diambil.

Bionic women said...

kita pun sejak dah kawin ada anak ni kuat benor pelupanya..
bila hubby marah kita kata..
urat dah banyak ptus masa beranak, diam ler dia...hahaha..

kena makan DHA banyak ler kita ni.hahaha

fiza said...

Samalah. Makin menjadi2 lupa sejak anak dah 2 nih ☺☺

iduraz said...

hehe..tu dah biasa dh..kelakar kan..hhehe

iduraz said...

haha..tu betui, dah bersalin urat banyak putus..tu lupa..pasni leh la bagi reason

ajumohit said...

hehehhe akak pon sama iduraz..lupe bebenor, kalau dtg keje pg2 kene wat list klu tak lupe nk kene siapkan benda tu hehehe

wardah said...

hehe..kes pelupa ni kadang2 boleh jadi parah sis..mcm my aunty..pernah masa anak dia kecik2 dulu..dia minta saya masukkan anaknya dalam peti ais...sedangkan maksud dia sebenar.nak suruh saya masukkan dalam buaian..tak ke jauhh bezanya..nasib baik la masa tu saya ketawa dan tanya balik dia..kalau tak..abesss.hehe..kdg2..kita cakap lain..tapi duk pikir benda lain..

ibuhebat said...

ambil lecithin! bagus utk otak ;)

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers