titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, July 15, 2011

bila hubby wifey orang KL

Samat Pagi sume...dah Jumaat dah kan, rasanya baru lagi Jumaat lepas, yg penting esok takder perhimpunan sengal tu eh..huhuhuhu
menjelang nak raya jer ramailah orang duk bercerita, duk bergaduh raya nak balik mana..kampung laki ker kampung bini..hehehe..tapi bagi kami, takder masalah sebab dedua pon orang sini aka orang Key Ell...my husband kampunyer di Gombak jer, tu pon rumah abang and kakak2 dia jer sebab both parents dia dh takde, kampung ku pula hanya di Sentul...sekangkang kera jer kan?tiap2 taun raya kami akan raya di sini then baru decide nak balik Perak or jenjalan ke Seremban rumah sedara mara...raya nih cuti panjang tak tau lagi ape nak buat..nanti la plan nak kemana kita...:).duk KL pon best, jalan lengang jer..lalalala...hurm, ape aku merepek pepagi buta psl raya nih kan..oklah, teruskan kerja korang yerk...jumpa lagi...

 
takkan nak bawak anak lepak sini kot..

4 comments:

fiza said...

Eh...samalah kita. Saya kat kg pandan jer, husband plak kat gombak ^_^

Bionic women said...

x sabar nak raya ek..kami plak sorang pahang, sorang kelantan, nama jer sama pantai timur tapi jauh tu..6 jam nak sampai. kalau time raya lagi ler maunya berjam2 gandanya

Cute MuM said...

samalah kita yer..
kampung hubby sebelah rumah..
family cute mum kat west country..
tak 15 minit pon dah sampai..
hihi..

Maya Mayana said...

meh sini ikut yana :)

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers