titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, July 13, 2011

bukan bantal busuk

salam semua..lama dah tak celoteh disinikan..erm, okies arini kita citer psl peel anak daraku plk yer..oh yer, dia dh pon berumur setaun  6 bulan pada hari semalam, alhamdulillah..semoga dia akan terus membesar dengan sihatnyer..amin!..okies ni nk citer psl satu kepelikan anakku ini, dia sangatlah addicted dengan kain buaian!salu kan, time dia duk syok main2, tetiba dia leh pi kat buaian dia tuh, then cium-cium kain buai tu..ape kes ntah si hannah nih, agaknyer sebab dia dah sebati dengan bau kain tuh kot sebab dari kecik memang dia akan berbuai sebelum kami angkat dia untuk tido di tilam..huhuhu...anak ibu oo anak ibu, nak tergelak gak ibu tengok kamu..ape-apelah yayang ibu, janji kamu suka dan tak meragamm cukup..hehehehe..anak kengkawan salu ske watper?

jangan tido tempat saya ek

8 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

mya tak penah lak tido gune paper..main tido aje..

.:fyzz:. said...

hannah..u r so sweet...
pelik gak..selalu budak2 tecik suka cium bantal or selimut bucuk..
cam anak fyzz yg kakak tuh suka sgt bila tido ngan selimut bcuk dia..siap gentel2 lg..

NM02 said...

la... baru pes time dengar anak suker cium kain buai. selalunya kain sarung mak ayah ke, bantal busuk ke...





tapi comel plak nengoknye

Bionic women said...

anak saya x tido buai dan xder paper bantal or tuala busuk..
kalau letak kepala tido jer..haha.

comel plak tengok hannah camtu, jarang dengar yg addict ngan kain buai..bantai busuk selalula

iduraz said...

@mama mya: oo yeker..senangnyer..hehe

iduraz said...

@fyzz:hehe..tula hannah, pelik skit, tu yg wat kami tergelak2 tu

iduraz said...

@nm02:hehe..camano nk buat, tu yg dia suka..lalala

iduraz said...

@bionic women:hehehe...hannah memang, suke buat benda bebukan..hukhuk

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers