titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, July 21, 2011

dah ada anak, baju mak dah tak penting!

Salam semua, short entry jap eh..

seperti tajuk diatas, hehehe..tahun 2011 ni taun kedua kami beraya bersama dia..raya taun lepas dia baru jer 7 bulan, beli kan gak baju kurung even masih lagi berdukung, tapi raya kali nih dah setaun 7 bulan, so memangla wajib ada baju kurung..dah boleh jalan kan...so cadanganya nak buat sama cam baju ibunya..cuma dia punyer ada poket..hahaha(ada motif tu)..kain dah beli, nak antar kat akak opis tuk jahit baju budak tecik tuh..tu pasal baju kurung, lom lagi baju jalan (gaun, suar, shirt, kasut.. etc)..hurm, dah ada anak nih baju raya dia lah yang paling penting!kami takde baju baru pon takper. (but my hubby ckp mak n anak kena ada baju baru, ayah takde takpe. ngengenge)..yelah, budak-budak kan, kang tengok kengkawan dia nye baju cantik-cantik, kecil plk hatinye..hehehehe..ape pon semoga Lebaran kami ini membawa banyak kebahagiaan buat kita semua kan.ok, bubye.:)


sweet kan  berbaju tradisional..pic frm google

10 comments:

Alin Marlini said...

Begitulah sifat keibuan yg menebal...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

belum ada ape2 baju raya utk anak n mommie gak..
huhuhu, salu asben yg blikan... heheh, tak gheti la nk bli **saje nk pow asben sebenonyer.. =)**

iduraz said...

@alin marlini: aah kan kak...tulah hati seorang ibu

bArdbOO said...

raya jadi bertambah best bila dah ada anak ni kan

iduraz said...

@leily: wah husband belikan..bagus tu..jimat duit kiter.heheh

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tak sabo gak nak tgk anak dare yanty pakai baju kurung raye eheheheeeee

watyz said...

baju anak2 dh siap. apak nye pon dh siap. mak nye beli yg dh siap je la. hehehe

iduraz said...

@bardboo:haah, ada anak nih raya terasa meriah dengan gelagat dia

iduraz said...

@bardboo:haah, ada anak nih raya terasa meriah dengan gelagat dia

iduraz said...
This comment has been removed by the author.

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers