titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, July 27, 2011

eheh, betullah!

masih berdebar-debar lagi nih..poyo tui, ngat amik result SPM ke?, ku saja try test joint segmen pok beng tadi suh teka gambar amende yang dia tunjuk tuh?ku belek-belek dekat 64 kali..(tipu jer)..memang nampak cam Jalur Gemilang, tapi takkanlah jawapan dia as simple as that kan..so ku tengok lagi, and ku dapat tangkap...haa...itu mesti lampu bendera Malaysia  yang digantung kat PWTC..kan pok Beng keje situ..ahakss...so ku nekad la teka..sekali, ku tengok ada komen mengatakan ku teka tepat dan pantas..aduiyaai..terharu  akak..bukan per, ku tak brani nk join kalo pok beng nih buat contest ke hapa sebab ku tahu ramai sangat yang akan join, ku kan pemalu n penervous..hahaha..so dapatlah akak promo free selama 2 jam..(ku sangat suka sebab leh tambah kawan)..thanks yer  ABANG BEN ASHAARI!

pinjam sat gambar bertuah ni!


5 comments:

umie mia said...

tahniah ^_^

Rosniena said...

tahniah..comelnya baby

http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com/

Kancil 8349 said...

tahniah...rupanya lampu...hehehe

kemboja said...

tahniah kak.. 1st time drop sini.. salam kenal

sakura_sue said...

wahh tahniah!

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers