titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, July 27, 2011

empat hari lagi...

arini dah rabu kan..so ada 4 hari lagi dalam bulan Sya'aban, pastu Ramadhan akan tiba..perasaan korang?tak sabar?teruja?sedih?berdebar?macam-macam ada kan...hurm, dah namanya pun manusia, suma lain-lain hati, suma lain-lain rasa..tak tahulah camana ku lalui puasa kali nih...si kecik ku itu pon mesti nak tumpang sekaki masa berbuka nanti..ntah sempat ntah tak nak bertarawih, entah mampu ntah tak ku nak mengawal nafsu berbelanja, ntah boleh ntah tak daku nak menjaga pancaindera dari berbuat sesuatu yang boleh menguruskan pahala berpuasa...yang mampu kita buat, bermohon kepadaNYA, moga diberi kekuatan fizikal, mental dan rohani..Selamat Berpuasa kepada kengkawan semua....:)


moga ibadah kita jua semanisnya..

6 comments:

ajumohit said...

semoga ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya

Adylia Qarissa said...

tak sabar nak mkn kurma..bulan ramadhan yang dinanti :)

MrS. F!zA said...

puasa belum start lg ni tp shopping raya dh membuak2..ekeke

moga ramadhan kali ni lbih bermakna kan.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

eiii beshnyer daa terase bahang kena puase ngeeee

NM02 said...

makan kurma bulan ramadhan lebih enak rasanya dari makan dihari biasa.. sebab bahang ramadhan tu syahdu syahdan kot ek..





manisnya kurma ini... semput!!!

qaseh johanna said...

semoga amalan kita diberkati..selamat berpuasa n beramal..

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/07/salam-ramadhan-1432h.html

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers