titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, July 28, 2011

esok Hari Shopping Sedunia ker?


Salam you ollss....nak alik dah ek?jap dengar ku bebel dulu..hehe..dalam 2 minggu nih ku salu dapat sms dari Jusco inform pasal jualan murahan...semalam pon dapat lagi, katanya Jusco AU2 Setiawangsa ada sales besar-besaran esok.less sampai 70%...at the same day juga di Sogo dan di Uda Ocean pon sama...ku musykill, hari shopping ke esok?uishh..memanglah diorang nih pandai, buat sales time orang dah dapat gaji and paling penting orang dah nak berpuasa..so sure ramai akan terjah sebab malas nak kuar time bulan puasa kan...yang menyampahhnyer, nak beli barang-barang tu perlukan DUIT!..ngat kiter nih cop duit ker hapa?(ayat org tak bape nak ada duit bershopping..lalalala)..takpelah, try la jenguk yang mana2 satu tuh kejap sebab target nak beli susu anak dan kelengkapan dia..(murni kan hasrat)..huhuhuhu..korang?meh pilih nak pi yang katmana...


susu pon nak tunggu sales?haruslah, kata nak jimat

5 comments:

notti netti said...

samalah.....semalampun 3-4 sms masuk...sales RATU laaa...sales sogo la...sales juscola..slaes MPH laaa...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alah klu jusco tu cam tak baper nak sale klu sogo mungkin gile babas sale...tapi jauh nun duet tamabnag bole wat beli barang huhuhuhu

Hanis MY said...

susu pun ada sale jugak eh, (tatau coz takde anak lg huhu), takpelah time sale ni la nk usha2 brg mana tahu kut2 jumpa yg berbaloi...

p/s: tq wish birthday, do take care ye...

aTy _faRed~ said...

ha'ah lar..!!! saye pon ade rase macam tu..siap tanye member..sekarang ngah sales ker...?? huhu...

Alin Marlini said...

suka brg2 masa sales mmg murah tapi tak suka nak q panjang2..org macam semut..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers