titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, July 20, 2011

jangan ketawa

dulu masa daku kekecik ada kan rancangan tajuknye Jangan Ketawa..ala yang pelakon dia Dee, Moon (dah arwah dah), Harith Iskandar, Robert tuh..sejujurnya, daku memang tak gemar sangat tengok citer tuh..ku tak paham..lalalala..buat lawak tapi takleh ketawa cmner tuh?haha...

tp yang ku nak sampaikan bukan pasal citer nih, tapi pasal kami tiga beranak..kami suka ketawa!lagi-lagi daku dan suamiku, sangatlah gila ketawa..ada jer benda lawak yang nak ditertawakan, kitorang memang dikenali oleh rakan-rakan sebagai suami isteri suka gelak..hahaha..la nih, penyakit tu dah berjangkit kat anak daraku..dia pon suka...siap ketawa bunyi.."hak, hak, hak" lagi..kami pon tergezut..kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan..huhuhuhu...tapi ada masa-masanya kami serius dan natural yer puan-puan....yela, kata orang ketawa pengubat duka yer tak?muahahaha...tak retilah nak serius-serius nih..nanti org ckp tak mesra alam..:)

ketawa tahan gaban nih


No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers