titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, July 20, 2011

kari kepala ikan sedap tapi....

lunch td  encik suami teringin nak mkn kari kepala ikan..so berbondong-bondongla kami ke Kg Attap untuk menikmatinya..daku 1st time mkn lauk ni kat kedai..kami gi berlima..kami suami isteri, kwn suami dan 2 org my bff..kami order nasi sepinggan sorang, ayam goreng berempah 2 ketui, sayur taugeh skit, air dan of course la main dish nyer..kali kepala ikan merah...oklah, rasa not bad tapi kari dorang nih tak boh santan ek sebab terasa rempah dia kuat skit.sakit perutku...ramai gk orang yng mkn kat situ, kepala ikan lak dia tengok size org yg dtg makan..sebab kami nih ada 3 org pempuan so size dia takderlah besar sangat..huhuhu..selesai mkn, sessi membayar pon bermulala...nak tau regenyer?RM108 kot tak silap sebab masa die kira ku pergi basuh tangan..hahaha...mahaii gak ek?tapi sebab sumaiku yg beria2 ajak gi, so dia la yg bayar lebih, kami2 takde duit, lum gaji..lalalala..memang rege dia cmtu ek kengkawan?ker kami terkena?

amik dr google jer

2 comments:

miszlullaby said...

tengok tempat kot dura..mahai bebeno tu..

iduraz said...

yg jual mamak gerai tepi jalan jer..tula akak rasa pon kami terkena

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers