titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Saturday, July 23, 2011

mau ke Bukit Jalil..jomm!

bola baru jer abis..Malaysia ketinggalan 5-3 kat Singapore..so 2nd game akan berlansung di Bukit Jalil 28/7 nih..rasa berkobar-kobar plak mau ke Bukit Jalil mengajak suami yang memang gila bola tu..daku salu gak memfollow dia ke stadium tengok games sampai ku pernah terjatuh di stadium masa daku preggy 5 bulan..cuak gak weih..takut pape jadi kat daku.cecepat ku pegang perut masa jatuh terduduk tuh..uishh..tang lain sakit takpe, anak dalam perut kena selamat dulu..lalalala..tapi sejak ada anak nih dah jarang sangat gi..teringinlah nak memeriahkan stadium nanti..kasi kecutt pihak lawan..ahakss....jom reramai, jadi supporter Malaysia!


No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers