titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, July 21, 2011

semua orang pon nak cepat!

Dah kui 4, jap gi nak balik dah..semua orang pon tau kalau kat KL ni jalan tak sesak memang tak sah kan?tapi di bulan puasa, sesak tu lain macam skit kan. kui 4.00 dah start sesak dah, sume orang pon sharp on time dalam bulan nih...lagi bape minit nak balik ramai dh terpacak depan punch card, berlari2 anak nak amik kete dan zass pulang ke rumah..masing2 takut sangkut jem..yelah nak gi beli juadah lagi, nak masak lagi..nak mandi, nak prepare tuk buka puasa..ngengenge..memang kelihatan sedikit kelam kabut, tapi senario nih memang akan ada kat KL (mungkin di tempat lain juga) dalam bulan puasa..kalau kat pasar Ramadhan pon sama juga, berebut nak beli makanan takut terlambat ataupun apa yang diidamkan habis..lalalala..hurmm...memacam kan?klo tak caya cuba korang perhatikan nanti..:)


cepat weihh, nanti Komuter tertinggal..hehe

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers