titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, July 13, 2011

susah pon susah, kaya pon susah!

masuk bulan puasa nih hampir setahun la dia dibunuh..siapa dia, tentu korang tau kan.. Datuk Soosilawati Lawiya, pengasas Nouvelles Visage tu...ngat lagi masa hari raya kedua last year, kita dikejutkan denga berita dia dan 3 lagi temannya mati dibunuh dengan kejam dan dibakar..hurmm..sangat sedih bila ikuti perkembangan kes dia..now pon ngah bicara lagi di mahkamah...kesian kat anak-anak yang ditinggalkan, buat anak-anak datuk, tentu payah mereka nak teruskan hidup tanpa ibu di sisi, mencabar nak teruskan  legasi kejayaan bisnes ibunya itu..ape pon sesamalah kita berdoa keputusannya nanti tak mengecewakan dan mereka dan pelakunya menerima balasan yang setimpal...A-Fatihah untuk mereka yang telah tiada...:)


penjaga amanah si ibu

5 comments:

rATu kEBaYA said...

al-fatihah kepada mereka

zuwaidah said...

teringat last year, hari raya yg ke berapa, semua newspaper laris dek kerana kes ni. dah setahun dah pun, cepat masa berlalu

iduraz said...

@ratu kebaya:al-fatihah, semoga mereka tenang disana..amin

iduraz said...

@zuwaidah:tula, masa tu kt kampung, katanya paper abis dijual

YATZAKIE said...

alfatihah wat semua yg telah pergi..saya singgah..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers