titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, July 14, 2011

tiada jualan pra-Ramadhan tahun nih?heran juga

entri segera sebelum pulang..ngengenge
tahun-tahun sebelum nih, di tempat kerja ku ini, PUSPANITA (yang keje gomen sure tau) akan buat jualan pra-Ramadhan sempena nak tibanya bulan yang penuh barakah ini..memacam la ada jual, as usual, baju bajan, tudung, kuih raya, makanan, brooch, dll tak ketinggalan juga agent insurans..uishh, lemas tui ngan depa nih, suak paksa..hahaha, tapi tahun nih cam takde jer!tak nampak plak ada tampal kat memana pasal promo nih..salu mesti dh ada sebab ada lebih kurang 2minggu jer lagi...musykil juga..tapi ada eloknyer...so kami leh fokus on perkara yng lebih penting dan of course la,menjimatkan uwang..hehehehe..ala daku bukan salu sgt shopping, cuma salu beli Tupperware yang jual murah-murah tu jer..hukhuk..tempat korang mesti ada kan sale-sale gini..lalala..


3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ntah...tmpt yanty kijer tak der lak cam tuuu kalau ader konpom soping bagaiiiiii

Bionic women said...

jarang2 sekali gi bazar macam nih..saya ni bukan kaki soping sangat..huhu..tambahan encik suami pun x berapa suka tempat ramai orang

NM02 said...

gaji nnt opis ai ada bazar. mesti meriah sbb nak sambut ramadhan kannn...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers