titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, July 25, 2011

tu dia..Encik Ben dah pantau..hehehe

Selamat petang semua..ku jenguk dashboard ku jap tadi..ternampak followerku dh bertambah lagi sorang..menjengah ke angka 138 (eleh, baru banyak tuh dah kecoh)..saja la nak check sapa yang sudi singgah tuh, tup tup tu dia...ENCIK BEN ASHAARI!...alamak, blogger femes amos terhebak di abad nih tuh..brother nih keje kat PWTC rupanya sebelum berpindah ke Putrajaya, daku salu merewang ke The Mall tuh, tapi tak pernah plak terserempak ngan dia..kalo tak, maunya ku mintak sainnnn....hehehe..segan gak daku sebab dia ternampak akan blog picisan daku nih..blog biasa-biasa jerk..tak sehebat dia..terima kasih yer encik Ben Ashaari atas kunjungan ini..sangat ku teruja dan gumbira..lalalalala...kalau ada kurang di mana-mana mohon tegur ok!

hehe...nak gak tunjuk bukti..ahakss


2 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

wah! blogger terkenal jadik follower... bile la en ben mau follow blog nieza plak.. huhu *mood berangan*

ajumohit said...

Wah bestnya en Ben dtg follow... Mg btmbh kwn2 baru nnti iduraz

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers