titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, August 16, 2011

dedekat nak raya, mood kerja terbang ke mana!


teruk tui kan ku nih? ke korang pon sama..wuwu..makin slow ala siput sedut ku buat keje..terhegeh-hegeh..hehe..agaknyer sebab dah nak raya yer tak kengkawan, fikiran tu dah lari kemana..duk memikir baju raya yang tak cari-cari lagi, (anak dara nyer dah setel sume), rumah yang tak berkemas lagi..barang ada tak beli lagi..ngengenge..tambahan plak tengok suasana sekeliling yang makin berubah, ngan lagu raya, lampu raya..ahaks..terasa meriahnyer...hope takdelah ku tinggalkan kerja bertimbun-timbun sebelum cuti raya nih, kalau tak nanti pas raya daku gak yang semputt nak menyiapkan kerja sendiri..lalala


nak duit raya..nak duit raya

4 comments:

ajumohit said...

Akak makin nk raya ni makin sibuk, kene kejar ngan client huhu

wahida said...

aku tunggu bonus dapat baru boleh fikir nak shopping bagai..

lambat betul bonus aku ni keluar...huhu...

notti netti said...

iduraz- nak hada lobo? pakai tak?.....ada kasi add kat net tak?....

ieda said...

tul tu dik .. nak2 kat opis nie sana sini lagu raya huhuhuhu

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers