titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, August 10, 2011

penyakit berjangkit nan satu nih


Salam semua...pagi tadi dpt berita gembira dari teman seopis yang pregnant anak kedua...Alhamdulillah, tahniah untuk dia...dah patut pon dia ada 2nd baby sebab anak sulung pon dah 2 tahun lebih..yang ku musykil, penyakit pregnant nih cam penyakit berjangkit kan..kalau sorang dah kena, mesti pastu ada orang follow..kat opis kitorang nih siap letak kan turn sapa pasni..ahaks..takperla, anak tu kan rezeki dari ALLAH yer tak.cepatt ker lambatt ker, suma ada hikmahnya...tengok kengkawan blogger pon ada gak yang ngah preggy..hurm..waiting for my turn plak..bila ntah..ngat nak tunggu anak daraz tu besar sikit, tapi kalau rezeki dah nak di kasi, Alhamdulillah....:)


antara detik terindah dalam hidup

14 comments:

umie mia said...

sronoknya nak dapat bby lagi.. tumpang gembira ^_^

Maya Mayana said...

boleh berjangkit ke?teringin gak berjangkit kat saya,kot2 dpt girl comel cam kat header atas ni..hehe

.:Mama Dhia:. said...

hehehe..same la ngan kat opis ni...lak tu dekat2 plak due datenyer.. bile la nak kene penyakit tu..teringin jugak...hahaha...

iduraz said...

@umie mia:sonok kan..jom reramai.haha

iduraz said...

@maya:oo, nak baby gurl eh, insyaallah one day ek

aTy _faRed~ said...

ha'ah..betul..kalau sorang ngandung memang boleh bejangkit2...kat opis ni tak de pon orang nak ngandung..so..susah ar nak menjangkit kat saye...huhu

zuwaidah said...

nasib baik kak zu dah tutup "kedai", tunggu nak dapat menantu lah yeeee

Munna said...

ohh boleh bjangkit eh... =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ahahahaaa ingat kat opis yanty jerk rupenyer samer gak opis org lain ekekekekeeee

PinKy MoMMa said...

liza cepatla apa lagi..bulan poser pun boleh ahaks ;)

ai off dulu u.. ;p

ratusiput said...

comelnye gambar kt ats tu..terpegun :)

qaseh johanna said...

bg le rezeki tu pd saya dlu..dh lama menanti ni..tp kebal sgt smp belom berjangkit2 lg pon..hihi

juelee said...

haha peknen ni mmg menjangkit kan? dlu kat opis lama gitu la, memula sorang pastu 2 pastu dah 4 burst oPEX hahaha comel la anak awak..

wahida said...

bestnya kalau berjangkit..
saya pun nak gak....

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers