titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, August 15, 2011

puasa tak, malu pon tak!

Salam, arini dah menjengah 15 Ramadhan..lagi beberapa ari nak raya dah kan..jap jerk...
Every year mesti ada nyer kisah orang kena kantoi sebab makan@beli makan di luar time bulan pose..ish ish ish..tak malu tui kan depa nih..tak berpuasa tanpa sebab satu hal, pi beli makanan dan makan secara terang terangan tu pon satu hal gak..tak reti ker duk umah tu diam-diam, sebuk gak nak pi cari kedai mamak..apa lah susah sangat nak berpuasa tu kan..sebulan jer pon dalam setahun, tu pon susah bebenor..ngat lagi masa ku kekecik, kalau kuar pi beli baju raya nggan mak tuh, salu la gak terlintas di fikiran mau ponteng puasa..yerla, penat jalan yer dok..siap standby beli air kotak dengan harapan leh teguk bila haus nanti..tapi nan ado..ku malu sehh...even tempat tu memang takde orang pon (cecelah baju-baju yang bergantungan di shopping kompleks) ku tetap rasa malu and yang paling penting rasa sayangggg sangat nak tinggal puasa..baik kan..muahahaha...tu budak budak tuh..ni dah level bapak budak pon boleh buat pangai camtu...nampaknya langkah nak mengangkut deme guna van jenazah tu tak meninggalkan kesan la yerk..hukhuk...

diorang syok kot naik kete ni




4 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kenderaan jerk mmg tak der paper kesan cube sekali ade mayat kat situ baru tau ...ehehheee

.:fyzz:. said...

kadang2 orng yg tak puasa nih rasa bangga lak kan.ish...bangga ja dpt tapau kt kedai mamak

aTy _faRed~ said...

kat opis saye ni pon ade jugak..!!! dah tua bangka...selamber jer merokok kat tangga opis...tak tau malu tol..!! grrrr...

zuwaidah said...

kita pompuan kalau boleh taknak tinggal puasa kan,dia org senang2 je leh tinggal puasa

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers