titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, August 8, 2011

teruja nak beraya, merdeka jangan lupa

Salam semua...masuk hari ini dah 8 hari kita berpuasa kan..sekejap jer...nanti dah masuk 10 Rramadhan, lagi terasa cepatnya masa berlari...hurmm..oh yer, dalam kita tak sabar-sabar nak beraya hujung bulan nih, hopefully kita tak lupa dan tak kurang excited juga nak menyambut hari kemerdekaan negara kita MALAYSIA...ku sayang sangat kat negara ku nih, tempat tumpahnya darahku, tempat ku mencari rezeki, tempat ku membesar dengan aman dan sejahtera...i'm proud to be Malaysian!ececeh..semangat nyer...ahakss..so kengkawan jom kita sama-sama doakan negara kita akan terus maju jaya dan sentiasa dilindungi oleh YANG MAHA ESA...amin!


dia yang bersusah payah untuk kita

7 comments:

aTy _faRed~ said...

yer ar..terlupe lak.. ;) tahun ni rase2 sambutan meredeka macamane ek.. ramai balik kampung beraye..

wahida said...

InsyaAllah, merdeka day jatuh pada raya kedua kalau tak silap..harap2 kita semua tak lupa waktu tu...yelah, semua pun duk sibuk makan rendang kan...hehe...

watyz said...

sejak kenal bendera malaysia ni. abg iman asik2 1 malaysia dia jerit nye. hehehe..

iduraz said...

@aty: rasanya taun nih sambutan dibuat pada 16 Sept sebab ramai cuti raya

iduraz said...

@wahida:haah kan, tengah syok beraya..hehe

iduraz said...

@watyz: oo yeker, wah semangatnyer anak kamu tuh ek..tulah generasi yang kita mahu..ahaks

ajumohit said...

Bersyukur dgn apa yg dikecapi hari ini....

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers