titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, September 28, 2011

yeay, ku bakal juga merasa makan di pasar ikan!

dah lama juga ku tengok kengkawan blogger dok beli kat groupon tu sebab ada promotion dan boleh dapat less sampai 50%, tapi ku ingat kat situ just boleh purchase rawatan spa n hotel motel gitu jerk..taklah bape den minat sebab den ni kan orang biaso jerk..tak pi spa, facial nih...makan-makan boleh..hahahaha...tadi kat fb ada plak kawanku dok promote leh makan kat Manhattan Fish Market tu ngan half price tuk fried platter tuh  jadik RM32.40 jer instead of RM64.80...hah, ku apa lagiss..teruslah cargas masuk ke sana.register n trus beli tau...yola, den nih teringin sangat nak rasa makan kat sana tapi encik hubby takmo pi sebab dia tak suka sangat seafood nih...hukhuk..sian kan ...ku  try beli yang paling murah tuh..yerla, nak try dulu, klo best baru beli yang mahal skit..muahahaha...tak kira, dia boleh redeem from 3 oct - 3 nov 2011 ni....nak paksa hubby bawak gak sebab ku dah blanjer dia makan benda yang dia tak suka, confirm dia ikut dan jadik sukaaa makan sebab free..hehehe.jom korang!

tunggu saya ehh

Monday, September 19, 2011

ayam abis?pinggan polisterin pon takde?

aii semua..sana sini sinun orang duk bergebang pasal  open house@rumah terbuka...sebulan kita raya, ujung-ujung minggu mesti ada jer jemputan..jalan siap jammed sampai ke malam lagi..kelass orang kl nih beraya kan..huhuhu..selain dari rumah, opis pon la nih banyak jugak buat jamuan raya..every dept mesti ada buat punyer, arini jer 5 dept buat opis terbuka..tu dia.terbungkang kekenyangan..tapi daku tk pi mkn satu pon, sebab ku duk teman kawan kuar cari brg untuk jamuan ghaya dept kami esok hari..fuhh..bagus gak, klo tak mesti beratku bertambah berat hari ini (esok sudah pasti)...hahaha...kakak opis dah cuak, katanya ayam suma sold out last weekend, sampai ke pinggan polisterin pon abis..hukhuk..kayoo pakcik kayo...jom meniaga polisterin..hahaha...pape pon, sesama lah kita makan secara berhemah yer tak..pas abih raya nih, sila la ku kontrol semula badanku dari terus naik dan naik lagi..tak sangup dah asik bertambah berat..huwaa

u're wanted!

Thursday, September 8, 2011

ceritera raya saya ada, cuma...

Salam Aidilfitri buat semua kengkawan..di sini daku menyusun sepuluh jari memohon kemaafan andai ada tersalah kata dan terlebih bicara...harini dah masuk 10 Syawal kan ..jap jer masa berlalu..hurmmm

tengok sume orang duk upkan gambo raya kat FB n blog memasing...daku teringin gak nak tunjuk gambar raya kami sekeluarga...tapi nan ado..ku tak amik sekeping pon gambar raya..huwaa...cam tak percaya pon yer gak...pagi-pagi raya kami dah berdesup ke umah kakak ipar (kakak hubby) kat Gombak Setia sebab dia nak bersolat dan menziarahi pusara kedua ibu ayahnya,,so sementara si suami pi solat, daku duk di rumah kakak ipar, nak amik gambar, hannah plak tido..trus terbantut..last2 ku duk makan, makan and makan jerk...balik umah mak ku dah nak Maghrib, mak dan abah dah beransur dulu ke Selekoh, Perak ngan abang sulung ku..kami bersiap2  and gerak pas Maghrib..malam tu pon tak dan amik gambar sebab dah penat..lalala..2 hari raya kat kampung pon tak amik gambar sebab bizi ngan aktibiti lain..hahaha..last2 bila dh balik KL semula raya ketiga baru nyesal sebab takde gambar..huwaaa...takleh jadi nih, kena pakai balik baju raya dan cargass amik gambar buat kenangan..tak kisahlah ku tak cantikk pon, janji ada gambar kami anak beranak kan...huhuhuhu...

yang ni lagi menarik..


SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers