titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, September 19, 2011

ayam abis?pinggan polisterin pon takde?

aii semua..sana sini sinun orang duk bergebang pasal  open house@rumah terbuka...sebulan kita raya, ujung-ujung minggu mesti ada jer jemputan..jalan siap jammed sampai ke malam lagi..kelass orang kl nih beraya kan..huhuhu..selain dari rumah, opis pon la nih banyak jugak buat jamuan raya..every dept mesti ada buat punyer, arini jer 5 dept buat opis terbuka..tu dia.terbungkang kekenyangan..tapi daku tk pi mkn satu pon, sebab ku duk teman kawan kuar cari brg untuk jamuan ghaya dept kami esok hari..fuhh..bagus gak, klo tak mesti beratku bertambah berat hari ini (esok sudah pasti)...hahaha...kakak opis dah cuak, katanya ayam suma sold out last weekend, sampai ke pinggan polisterin pon abis..hukhuk..kayoo pakcik kayo...jom meniaga polisterin..hahaha...pape pon, sesama lah kita makan secara berhemah yer tak..pas abih raya nih, sila la ku kontrol semula badanku dari terus naik dan naik lagi..tak sangup dah asik bertambah berat..huwaa

u're wanted!

5 comments:

Mrs Nageb said...

memang time2 open houses sana sini lah bendealah ni cepat benau habis..huhuhu

iduraz said...

mrs nageb:haah, tula yang salu jer org cari..senang

Qhaifa Nur said...

salam singgah

time2 raya ni mmg untung jual benda ni..he..he..

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

mummy_ayu said...

sgt setuju....benda nie memang laku time2 mcm nie..

wahida said...

bdn aku bagai dipam2 lepas raya ni...huhu...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers