titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, September 8, 2011

ceritera raya saya ada, cuma...

Salam Aidilfitri buat semua kengkawan..di sini daku menyusun sepuluh jari memohon kemaafan andai ada tersalah kata dan terlebih bicara...harini dah masuk 10 Syawal kan ..jap jer masa berlalu..hurmmm

tengok sume orang duk upkan gambo raya kat FB n blog memasing...daku teringin gak nak tunjuk gambar raya kami sekeluarga...tapi nan ado..ku tak amik sekeping pon gambar raya..huwaa...cam tak percaya pon yer gak...pagi-pagi raya kami dah berdesup ke umah kakak ipar (kakak hubby) kat Gombak Setia sebab dia nak bersolat dan menziarahi pusara kedua ibu ayahnya,,so sementara si suami pi solat, daku duk di rumah kakak ipar, nak amik gambar, hannah plak tido..trus terbantut..last2 ku duk makan, makan and makan jerk...balik umah mak ku dah nak Maghrib, mak dan abah dah beransur dulu ke Selekoh, Perak ngan abang sulung ku..kami bersiap2  and gerak pas Maghrib..malam tu pon tak dan amik gambar sebab dah penat..lalala..2 hari raya kat kampung pon tak amik gambar sebab bizi ngan aktibiti lain..hahaha..last2 bila dh balik KL semula raya ketiga baru nyesal sebab takde gambar..huwaaa...takleh jadi nih, kena pakai balik baju raya dan cargass amik gambar buat kenangan..tak kisahlah ku tak cantikk pon, janji ada gambar kami anak beranak kan...huhuhuhu...

yang ni lagi menarik..


10 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

lama tol nyepi....amik gambo sharing2 tgk...

iduraz said...

tuler..lama menyepi, dok jeles tgk gamba raya orang..hahahaha

.::Lynn::. said...

lebih kurang je cerita kita... huhuhu

ajumohit said...

Dekat jela kita ni idura... Nnti tepek gmbr raya tau

eB ezrin said...

tq polo kami.. polo u back.. hedaer tuh comel :)

NM02 said...

ai tunggu citer raya yu

^_^

PinKy MoMMa said...

sama la tak de masa nak bergambar sgt huhu ;p
bz sgt2..terkejar sana terkejar sini hehe..

slmt ari raya lizaaaa :)
maaf zahir batin yer!

Alin Marlini said...

hehehehe..raya sebulan..ada can lagi tu...

wahida said...

aku pulak takde gambar raya sbb kamera buat hal di pagi raya...huhu...nyampah!!

tapi kami dah amek gambar sekeluarga kat studio pakai baju raya..hehe..

Dee said...

dee pun amik first day raya je..pastu nan ado..hahaha..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers