titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, September 28, 2011

yeay, ku bakal juga merasa makan di pasar ikan!

dah lama juga ku tengok kengkawan blogger dok beli kat groupon tu sebab ada promotion dan boleh dapat less sampai 50%, tapi ku ingat kat situ just boleh purchase rawatan spa n hotel motel gitu jerk..taklah bape den minat sebab den ni kan orang biaso jerk..tak pi spa, facial nih...makan-makan boleh..hahahaha...tadi kat fb ada plak kawanku dok promote leh makan kat Manhattan Fish Market tu ngan half price tuk fried platter tuh  jadik RM32.40 jer instead of RM64.80...hah, ku apa lagiss..teruslah cargas masuk ke sana.register n trus beli tau...yola, den nih teringin sangat nak rasa makan kat sana tapi encik hubby takmo pi sebab dia tak suka sangat seafood nih...hukhuk..sian kan ...ku  try beli yang paling murah tuh..yerla, nak try dulu, klo best baru beli yang mahal skit..muahahaha...tak kira, dia boleh redeem from 3 oct - 3 nov 2011 ni....nak paksa hubby bawak gak sebab ku dah blanjer dia makan benda yang dia tak suka, confirm dia ikut dan jadik sukaaa makan sebab free..hehehe.jom korang!

tunggu saya ehh

6 comments:

NM02 said...

uish... dah lama tak layan makan ni

wahida said...

aku suka mkn kat sini...


mcm mana nak dpt harga promotion tu yer...nnt komen kat blog aku yer..

MrS. F!zA said...

tk pnh rsa g..sob sob.. byk lauk dr nasi tu kan..

PinKy MoMMa said...

lizaaaaaaaaaaa sedapnyerrrr...jauhnyer nak pergi huhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

sgt suka makan kat situ :)

ratusiput said...

ratu pun tak pernah masuk manhattan ni...takut tak kena tekak kan.kalau murah takpe.tp kalau ade yg blanje no problem.ehehe...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers