titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, October 21, 2011

aihh..dah besar dah dia!

lama tak bukak cerita pasal anak dara saya kan..skang nih dia ngah tido, kang tetengah malam kang time ibu dia dah start mengantuk kang dia lak bangun..adesss..dah berkali-kali terkena..tapi nak buat camner kan, siang tadi main tak ingat dunia, dah waktu gini mula la dia ngantuk..nak dihalang dari tido sian plak tengok..hurm..layankan ajer...

sedar tak sedar anak saya tu dah pon berumur 1 tahun 9 bulan..rasa macam baru jer lahirkan dunia..terbayang-bayang lagi wajah dia masa baru kuar dari perut ku ini...skang nih dah macam2 pandainyer..bercakap toksah citer la, asiklah bercakap walaupun kami tak berapa nak paham, makan pon dah makan suma benda, berkawan pon dengan orang besar-besar aje...hurm..apa lagik ek..cukuplah kot, kang orang kata nak upkan anak sediri plak kan..hehehehehee...pape pon, ku memang suka dia dah besar, but at the same time ku rasa rindu sangat kenangan dengan dia masa dia masih baby..skang nih takleh dah nak beli baju size baby..huwaa...apesal ntah aku rasa gitu, korang yang dah bergelar ibu nih ada rasa camtu gak tak?erm..adakah ini alasan untuk ku menambah anak dan memberikan hannah adik..apakah?..hahahahaa


hannah nak kawan boleh ibu?muahahaa

8 comments:

ajumohit said...

hannah dah besar, blehla nak adik lagi tu iduraz hehehehhe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

eheheheeee...bole laaa tu dapat adik yer hanah...

MrS. F!zA said...

ouh tk jauh beza jarak umor dgn darwisy..tp kalo ikut thn, next year lah kn bru 2 thn?

NM02 said...

bestnyer dapat tgk anak membesar depan mata kan

♥cikmOt♥ said...

comelnya hannah....geram nak cubit2...hehehe

hajarus said...

jalan2 petang sambil2 cari kawan kat sini... & salam kenal jg... sy folo yer... :d

comeynyer anak dare niii... geram tgk... ;)

PinKy MoMMa said...

hannah nak kawan? muahahaha statement tak menahan ni ;p

ni musim hujan ibu..sila lar hahahaha

wahida said...

sumpah geram!! rasa nak lenyekkan hidung aku kat pipi dia tu...eiiiii...geramm!!

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers