titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, October 31, 2011

dengar suara dia jer dah cukup buat ku sakit hati!


ish ish ish..apelah yang makcik nih memarah nih ek..sore sapa ntah yg dia tanak sangat dengar tuh..tak baik kan...tapi memang ku sakit hati pon...sakit hati dengar bunyi....JAM LOCENG!memang standard la kan, tetiap malam, sebelum tido wajiblah ku kunci cintamu jam loceng untuk mengejutkan ku supaya tak terlajak pergi keje.tapi ku hanya guna henfon yer kengkawan, jam loceng original rosak dan tak terbeli-beli lagi yang baru...tapi itulah, bila dia bunyi sebagai tanda masa dah time, mesti sakit hati dan automatik tangan nih teraba-raba nak silentkan bunyi dia..adesss....terasa macam baru jer lena dah kena bangun..hihihi..korang pon mesti salu camtu kan...hurmmmm..untungnya mereka yang sangat punctual dan boleh bangun pagi dengan tanpa tangguh-tangguh..:-)


mencik tau

6 comments:

wahida said...

alu punctual!! kehkeh..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SAME LAAA PALING TAK SUKE DENGAR ALARM JAM HUH...MALAS NAK BANGUNNNNNN

Qhaifa Nur said...

dijadikan alarm memang sesuai untuk cepat bangun...saya guna hp je..

Cute MuM said...

kat rumah hubby suka kunci jam loceng.. tapi die boleh tahan jam tue berbunyi sampai setengah jam sebelah telinga still tak bangun..
yang jadi mangsa, Cute Mum lah.. kena bangun cepat2 tutup.. Takot Dania terjaga.. Nanti susah nak pergi mandi..

.:fyzz:. said...

kdg2 saya terbangun awal skit dari alarm hp saya..hehe..pepun sya pun mencik akan makcik nih..so bising hokey...tp kena la bgn gak..kang lewat subuh lewat kija..

iduraz said...

@wahida:eceh..punctual ek..baguss kak

mama mya:hehe..geram kan..rasa nak campak jer jam tuh..hehehe

qhaifa: tul tu kak...lagi kuat dia jerit lagi bagus sebenarnya

cutemum: haah tui tuh..hubby klo tido ape pon tak dengar..kita kena tutup sebab takut anak bangun nanti susah nak bersiap2..

fyz:itula..bising2 dia pon sangat penting dalam hidup kita..hehehe

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers