titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, October 9, 2011

giveaway "SAKURAshawl"


dah lama tak join GA..so teruja nak join GA cik sakura nih..moh shopping tudung cun  kat sini  dan kalau rajin join jom!opss...hope ada tuahku sebab winner akan di announce on 17 oct..opss...it's my birthday..lalalala...mau tag:
*kak ajumohit
*kak mazz zaini

3 comments:

ajumohit said...

dtg amik tag hehe

.:fyzz:. said...

sya setuju..besar periuk besarlah keraknya..tp sya lbh pada pendekatan besederhana la kan..

mazz said...

tima kasih....tag akak..
baru perasan ni...nak join gak.

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers