titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, October 20, 2011

takbur seorang isteri, buat ku makin minat kat mamat nih!

sape tengok citer nih  malam tadi, ala kui 9 @ tv 9..lakonan hero kegemaranku, beto kusyairi dan si nabila huda...i like both of them...kalu berlakon sangat hidup bagi diriku...actually ku ter bukak tv9 tuh sebab pas abis berita, saja la tengok channel mana yang ada citer best-best, salunya tak dapat peluang tengok drama sebab hubby suka tengok bola dan sukan, la nih dia gi outstation, so dapatlah merasa..hehe..citer nih bagiku menarik, ada pengajarannya, kisah seorang suami yang makan hati sebab terpaksa bergantung hidup dan menguruskan restoran kepunyaan isteri...si nabila huda nih isteri kedua dia selepas isteri pertama meninggal dunia...orang kaya la katakan, ada la sikit act sampai menghalau si suami nih...last2 dia insaf selepas kena hepatitis c and akhirnya meninggal dunia selepas suami dia maafkan dia..hurm..pasni setiap rabu ku kenalah bukak tv 9 tuk tengok drama-drama best camni..sebab ku memang tak layan drama lawak yang salu ntah hape hape tuh...haha...

ku suka tengok muka dia yang ala-ala takde perasaan!

5 comments:

.:Mama Dhia:. said...

ingat nak tengok jugak tp hubby yg control remote..last2 die bukak bodyguard 2.. ruginyer tak tengok..beto berlakon...huhuhu..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ala ruge laaa yanty tak tengok...layan dak kecik tu dah out of service...ehehehehee

Cute MuM said...

tak tengok pon..
tapi tgk iklan macam best..

fiza said...

Ala...terlepas nak tgk semalam. Bley lupa pulak.

NM02 said...

beto...

mamat yg sedap mata memandang

nak2 lagi bila dia bersuara bersama tutur bahasa yg lembut mcm dlm citer wasiat

mmg buleh jatuh hati nox

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers