titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Saturday, October 8, 2011

tua tak semestinya dewasa..

wah dah bulan oktober la..hehehe..bulan ni umurku bertambah lagi..hukhuk..nevermind, age is just a number right, even muka tua, hati haruslah maintain muda..ngengenge..dalam ku meniti usia nih, bermacam-macam benda yang daku jumpa, berbagai perkara yang ku belajar, bersilih ganti suka dan duka yang ku jalani dan tempuhi dan Alhamdulillah, sampai ke saat ini daku masih lagi mampu menjalani kehidupan yang sederhana dan simple ini...i wish i could be more matured  dan kurang skit berhati tisu nih..tak larat den nak layan perasaan sendiri..haha..kadang-kadang kita tengok orang yang makin bertambah usia nya akan jadi makin matang, tapi ada juga yang tak kan?...ada kalanya orang muda tu lagi dewasa...lagi boleh berfikir dengan waras dan sempurna tanpa terlalu mengikut kata hatinya..bak kata pepatah, ikut hati mati, ikut rasa binasa..so sila ikut suka..hehehehee...oklah, daku nih nak cuba merajinkan diri menulis kat blog nih, jangan riso even takde coretan baru dari daku, ku tetap bw umah korang suma tau..sebab korang memang best-best, korang semua la sumber inspirasi ku di laman nih dan harap sangat satu hari nanti ku pon akan dapat bertemu empat mata ngan korang...really want it!

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers