titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, November 1, 2011

lagi dua bulan, satu pon tak jalan!

harini dah 1.11.2011, nice date kan..huh...memang cantik tarikhnyer tapi dalam cantik2 tuh, tahun ni dah nak sampai ke penghujungnya..hurm..sume orang akan start buat azam baru, wishlist baru..yang lama tu maybe ada yang dah terlaksana, ada yang hampir/separa terlaksana atau mungkin gak ada yang tak terbuat pon...hukhuk....diriku?ku memang tak pernah buat azam..tak taulah napa, maybe sebab bagi diriku, sepanjang hidup akan ada jer benda yang kita ingin capai..so tak  berani nak target-target nih, kalau tercapai tu Alhamdulillah, kalau tak tu maknanya bukan rezeki ku la tuh..hehehehehe.ok la, ape-ape pon semoga tahun ni dapat kita habiskan dengan perkara-perkara yang manis-manis saja...yang penting enjoy ur life..bubye...:)

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers