titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, December 4, 2011

tentang dia..

dah lama dah takde entry baru dalam blog picisan saya nih..tu yang sorang follower dah larikk ni..hehehehe...takde entry bukan bermakna ku dah tak de di dunia blog yer, ku rajin je baca entry best2 kat umah kengkawan suma, cuma ku dah lama tak buat entry sejak bateri kamera ku kong! haduii, kalau stakat guna bater AA tu memang dah lama dah beli..ni kena carik bateri kamera T5O yang regenyer lbh kurang RM150 tuh..huhuhu..tak terbeli-beli..ahaks..
memalam cenggini, time mata blom nak terlelap fikiran mula lah menerawang, fikir memacam, dari yang elok-elok sampailah yang bukan bukan..hurm..pempuan memang gini kan..sokmo berfikir...dok berfikir pasal anak, suami, mak ayah orang sekeliling sampaikan jiran sebelah pon nak fikir..ahaks...teringat kata ex-boss ku yang dah sambung amik master tu..(i really salute him, so cool)-manusia kena salu berfikir sebab berfikir tu adalah satu exercise!..so korang moh la kita berfikir yerk..hehehehe..ok, till then..bye!


1 comment:

Maya Mayana said...

emm bru je nk krgkan aktiviti berblog yana ni...idura khabaq lagu tu mesti ramai juga readers yana yg lari...tkpelah idura pelan2 yerk...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers