titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, January 8, 2012

adakah saya setabah mereka...

Salam hujung minggu..esok dah start keje dan sekolah balik kan..so kembali sibuk lah kita semua..ku baru saja on lappy, nak jenguk FB dan jengah blog kengkawan, ternampak status teman sekelasku masa form 4 dan form 5, Teh Darina Sharni, yang baru sahaja kehilangan anak keduanya dalam kui 9.05mlm tadi..Innalillahiwainnailaihirajiun...pergi jua si kecil tu, Eryna Sara..si comei ini lahir hampir sebulan lalu, dan disahkan doktor yang salur pemakanan dia kecil lalu satu pembedahan dilakukan untuk memperbesarkannya..lepastu dengarnya buat 2nd operation plak sebab ada masalah pernafasan..hurm..mula kritikal 2-3 hari lepas sebab kondisi dia yang makin tak stabil dan akhirnya dia pergi...perginya dia di pangkuan ibu nya..Ya Tuhan, kalau ku berada di tempatnya adakah aku setabah dia ye...hilang zuriat yang  dikandung 9 bulan  hanya selepas sebulan dilahirkan..yang pasti dia tetap akan ke syurga dan akan menanti mama dan papanya di sana..Al-Fatihah buat Eryna Sara...:(



3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Semuge die terus tabah...

Alin Marlini said...

Allahuakbar..kalau sy ditempat dia x tau lah..sedangkan Qayyum kemalangan hari tupun..separuh nyawa dah hilang..

darina sekeri said...

google. and found the entry.tq

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers