titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, January 10, 2012

bila kita kena nilai...



rasanya suma kengkawan pon sama kan..setiap hujung tahun akan dinilai prestasi kerjanya, tak kira la gomen atau private sector..kalau dalam gomen dipanggil Laporan Nilaian Prestasi Tahunan..yela, untuk kemajuan kerjaya dan of course untuk kenaikan gaji..time ni la, para bos akan menilai bagaimana dan apa yang kita dah buat sepanjang tahun tu..tahun ni rasanya ku banyak main..haha, kerja pon tak brapa nak fokus jerk..hukhuk...tapi Alhamdulillah, takdelah keja pending ke hapa....hurm, tadi bos dah panggil, tanya nak bagi bape markah..haha, cam klakar pon ada..ku dengan penuh sopan dan santun sangat menjawablah, ikut bos la..mana-mana pon takpe...iyo la, kang demand markah lelebih kang dia tanyer plak awak keje bagus sangat ke?kuikuikui..so terima la setimpal dengan apa yang kita buat kan..yang penting bekerja dengan ikhlas supaya rezeki tu halalll...aicehhhh...okla, bubye..:)

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers