titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, January 11, 2012

Roasted Almond Gold Whittakers..

Rasanya ramai kot yang dah pernah makan cokelat nih..daku diperkenalkan oleh kawanku masa kitorang gi kursus kat Langkawi bulan November tahun lepas...kat sana diorang jual RM6.50 per pack (3 ketui) atau nak lagi jimat RM19.00 3 pack...ku pon belilah 3 pack sebab dah kata sedap dan rege lebih murah dr kat KL kan..ku try dan ku akui memang sedap..almond penuh kt dalam tuh..ku memang prefer cokelat yang ada kekacang dari yang plain jer..muak..hehehe...sedap la, ku sukaaa..dan akan daku beli lagi kalo gi Langkawi..huhuhu..sesapa yang belum pernah try, nanti korang cari la yerk..rupa dia seperti di bawah ini...


sedap...

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

lum pernah rasa...nak sikit boleh...
hehehe

aTy _faRed~ said...

kalau gi langkawi suker beli DAIM jer..coklat2 lain tak berani nak beli sebab selalu tak sedap sangat..huhu...tapi ni dah rekomen ley ar try nanti..:)

Nana said...

pst..meh cepat kasik addresss
mau pos hadiah ini hari juga
http://ibudamia.blogspot.com/2012/01/pemenang-vitamin-cutie-c-kategori-girl.html

@xiM said...

Bukak page ni terus berkenan ngan baby kat atas tu.:)

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers