titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, February 17, 2012

asalkan nak makan je fenin...

dah nak lunch kan kengkawan..arini lunch hour panjangg skit..so langkah pon panjangg la..kat sini ada jer jual nasi bagai, tapi boring lak asik sama jer....kengkawan dah ngajak ke The Mall...eh, The mall dah tukar nama tau, dah masuk bawah kumpulan Sunway tak silap...lupa plak ape nama baru dia...ngehngehngeh....dorang ajak makan Mc Donalds...hurmm ok gak tu..cepat dan mudah..muahahaha...tadi tengok Nasi Lemak Kopi O, si Farrah tu review pasal pasar malam kat Putrajaya..cam best jer..kalo kat sini ada gitu kan best.byk pilihan dan ku pon banyakkk lagi makan....hukhukhuk...korang lunch per?ok, jumpe sat gi na..daa.....


aisssshhh, teringin mihun sup Masjid Negara...bila nak bentang sejadah lagi nih..kuikuikui

2 comments:

ajumohit said...

akak dating ngan hubby tadi, gi makan kat opis dia kat kuchai lama ngeeee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alamanda kat putrajya tue dulu tak best sangat sekarang mcm2 ada!!

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers