titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, February 20, 2012

macam tau-tau ajer kamu yer

Hai...3-4 hari lagi nak gaji kan..seperti biasa, hutang-hutang dan keperluan yang memang "perlu" tu dah tentu ada peruntukannya, tpi salu jadi padaku, asal ada duit lebih@time gaji je, mesti ada gak benda lain yang perlu dibeli atau ditukar...aiyarkk..baru je sebentar tadi bedak kompak ku yang murah itu telah terjatuh semasa lepas solat  dan pecah berderai..alahaii, nak kena beli baru la plak..dah la ku jarang beli bedak, kadang tahan sampai 3 bulan..sebab pakai skit-skit jer..i malas mekap...hurm..nak buat camner, kang tak beli muka pucat lesi plak..harap list "terpaksa beli" tak bertambah sebab ngah bercadang nak beli benda "teringin beli"..lalalala

ginilah rupanya bedakku yang berderai itu..

oppss, 23 hb juga ada Sogo Membercard sales, camner nih...

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

psstt psstt...jom menyogo jom...
hahaha, baru berkira2 nak mik coti ni...nak menyogo...ekekeke

iduraz said...

@cikmot: hamboii, siap nak cuti nak menyogo yerk..sila-sila..jangan tak balik umah udahh yer..lupa jalan pulang..hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii...

.:fyzz:. said...

salam..hi iduraz
tuh la benda takyah beli kena beli..takpa la..nak wat gena kan..

maszmadi said...

hurm, memang selalu gak jadi mcm tu kan, asal ada rezeki lebih sikit baru plan nak beli 'barang lain', tetiba ada pulak barang sediada yang perlu ditukar.. huhu
so 'barang lain' tu terpaksa tunda beli..

Alin Marlini said...

samalah kita..bedak ke lipstik ke semua leh thn berbulan..

qaseh johanna said...

mcm sy la..br nk jimat..dh de org tag baju online kt fb..hati pon berkenan le.. hihi

ieda said...

ekkeke same lah ngan akak
akak suke baby johnson pack powder tuu .. tahan juga sebulan ;)

PinKy MoMMa said...

kak shida dah cantik dah walaupun tak berbedak hehehe...sogo kan sntiasa sale..gi la singgah masa balik nanti ngeeee ;)

PinKy MoMMa said...

kak shida..boleh tak nak gelak kat sini teringat kak kam..dia sesuai warna rasmi S_M_ jer..warna kuning miahahaha..

Mah@Mahu said...

Jom sertai 'Projek Amal Blogger' dengan moto Kami Prihatin Kami Hebah di sini mudah dan pasti hebat..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers