titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, February 17, 2012

selepas 2 tahun, baru berani mencuba yang lain

dari hannah umairah lahir, daku memang pakaikan dia lampin Drypers..masa tu takde kesedaran lagi pasal CD, yela, 1st baby kan, memang tak taulah apa jenama yang ok dan sesuai..yela takut gak nanti merah plak muntot dak tecik tuh..hahaha..so tryla kami si Diapers nih, so far, Alhamdulillah, hannah memang takde masalah kulit..so far stakat nih tengok ok jer...cuti panjang baru-baru nih, jenjalan cari pasal kat Carrefour Wangsa Maju..terpandang lah daku ada promosi Huggies Dry Comfort..RM32.89 per pack..terfikir plak, why not ku try yang nih plak bagi Hannah pakai..rege pon masih mampu milik lagi lah..Mami Poko tu mahai skit kan.so belilah saya size XL 2 paket..saja amik size besar skit sebab takut ketat tang peha...tambahan plak sorang bff memang pakaikan anak dia Huggies dan dia cakap ok, lambat berat@basah..so, haruslah mencuba..belum cuba belum tahu...dalam nak mencuba tu rupa-rupanya terkena jugak daku, Huggies nih kalau ada promotion kat Giant leh dapat dalam RM28++ jer..hakhak..ku ingat kat Carrefour tu dah abis murah dah..rupa rupanya Tipah tertipu....takpe, pasni kalau nak beli lagi terjah Giant plak..tapi time ada promosi la yerk, kalau tak regenye mahal....dah berangan kalau ada 2nd baby nak try CD tapi tengoklah nanti camner ek.jeles tengok Iris anak Cikmot cute berCD...:)


Hannah cukup suka iklan dia..terkekek2 ketawa klo tengok iklan nih


1 comment:

mamalieyna said...

itulah selesa dgn drypers kan..tp bila tgk promo2 ni, teruja nak membeli, skrg ni suka tukar2 jenama diapers anak gak, mencari yg murah, mmg kalau tak kena gaya, merah2 montot anak..hu~sian anak jd bhn experiment mama dia..hee~

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers