titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, February 19, 2012

short weekends,long weekdays

kejap jer dah hari Ahad..esok dah kena kerja semula..kan best kalau kerja 2 hari, cuti 5 hari..haha, banyak cantekk..tak majulah negara kalo gitu..kadang bukan per, rasa 2 hari cuti tu cam tak cuti pon...tak dapat cover penat otak bekerja 5 hari...yela, time cuti tula kengkadang kita nk kena buat kerja rumah, nak berjalan lagi...hurm..nak amik cuti tahun masih muda, takut kang  ujung tahun tak sampai lagi, cuti dah habis...so redha jerla..dah bekerja tu sumber rezeki kan..kang duk umah, takde sapa nak kasi duit pon tak best jugak..lalala..kira beruntungla jugak ku bekerja sabtu ahad cuti, lagi kesian kat mereka yang bekerja 6 hari seminggu, fuhh, lagi tak dapat rest kan...dulu ku pernah kerja ikut shift (sebelum kerja skang), layan gak sebab rasa banyak ckit masa free, tapi rezeki kat sana tak lama, so bekerja la semula office hour...takpela, manfaatkanlah cuti 2 hari nih sepenuhnya yer...daaa

ari Rabu nih ada sambutan Maulidur Rasul kat opis, ada perarakan dan ceramah, dgr kata Hafiz Hamidun datang...bagus tuh, cuci hati skit

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers