titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, February 6, 2012

tidurnya permaisuri...

Salam, lama sangat dah tak menceceh kat sini...memang hati nak mencoret tetapi selalu je takde idea..hurm, si anak daraku dah lena diulit intan..dia pon tak sihat beberapa hari ni..demam dan batuk on off..maybe perubahan cuaca, tapi risau gak..tadi pagi saya dan suami bawak dia ke HKL, dah amik darah sebab demam dah lebih 4 hari..esok kena repeat test..hope takde ape yang tak elok..mudah-mudahan...tengok dia tidur, hati rasa sayu sangat..salah ibu ker anak ibu nih tak sihat, adakah sebab ibu tak jaga dia elok-elok makanya dia demam dan batuk..hurm..ntahla, hati seorang ibu kan...kalau boleh nak anak kita tu sihat sentiasa, gembira sentiasa..bila dia tak sihat, mula la hati gundah gulana..fikir bebukan.harap dia selalu dilindungi oleh yang Maha Esa...amin


dia harta dunia akhirat saya

4 comments:

amiey lee said...

salam kenal

take care semoga kesihatan anak makin baik..yela budak2 sekarang ni kan cepat aja sakit

izan mama mia said...

Assalamualaikum....bagaimana hr ini..harap baby dah sihat yaa...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rambut anak awak mcm rambut anak saya.. curlykan?

lieyalatif said...

comey sangat2 u doter..geram tgk rambut die yg curly2 tu.....sweet sgt!

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers