titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, March 30, 2012

produk anti penuaan, perlu ek..

umur daku menginjak ke 30 tahun ini..hahai...takut plak bila ada angka "3" tu..rasa dah tua sangat dah walaupun ramai cakap saya nampak muda...(perasan)...tadi tengahari jenjalan jap kat The Mall ngan kengkawan...niat nak makan-makan jerk..sesudah selesai, terus kami ke Watson sebab kawan nak cari barang...usha-usha gak Olay nyer produk..ala yang anti penuaan tuh..(ku tak reti sangat)..harga boleh tahan la..ada yang murah dan mahal....tu yang terfikir tu..isshh, aku kena pakai ke benda-benda ni sume supaya kekal nampak separa muda.xmaulah orang kata daku tua sebelum waktunye..:) hurmm...kengkawan pakai ape..cer suggest skit..tq!

adakah saya perlukan ini..

psst: td nampak 2 orang blogger femes n cun..malu sey nak tegor!

6 comments:

ummi anum said...

Saya memang pakai benda ni..
kesan dia oklah..jeragat yang selama ini tebal dah semakin nipis..

juelee said...

ok ke olay ni.. nak gak try sbb lagi 2 tahun masuk 3 series gak hehehhe

.:fyzz:. said...

ok fyzz sarankan idura pakai olay nih..sama la..fyzz pun dh msuk 3 series..tp yg penting kita pakai sunblock...tak kisah la brand maybelline ke...loreal ke..sbb usia2 kita kena protect wajah..gi pun negara kita kan panas

iduraz said...

@ummi anum: oo, yeker..elok ek..nnti kita nak beli gak ler...

iduraz said...

@juelee:ntah..tu ummi anum cakap ok..jom try jom

iduraz said...

@fyzz: o,yeker..hihi..kita nih ambil ringan jer bab kaga2 kulit nih..pasni kena lg rajin la..azam baru..heee

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers