titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, March 30, 2012

walau beralasan, ku tetap segan

Salam Jumaat teman-teman, pagi ni saya ke klinik kerajaan dekat rumah mak di Sentul, membawa si Hannah yang dedar-dedar badannya sejak petang semalam, so bawaklah dia ke sana dengan niat nak amik ubat demam..tuk standby kalau badan dia panas nanti..cam biasalah klinik tulis 7.30 pagi beroperasi, kui 8.15 pagi pon masih tak gerak-gerak nombornyer..hehe..sampai giliran, doktor kata dia ada demam skit, so dapatlah kami ubat demam sebotol..:)...seperti biasa, kami suami isteri minta la time slip...bukti kami betul-betul ke klinik..dekat kui 10.15  gakla baru siap sume..tu baru intro, nak citer sebenarnyer..daku segan sangat masuk opis kalau terlambat even aku ada alasan dan bersebab..terasa macam satu opis tu pandang daku dengan pandangan sinis....haha...yela, kang dikata plak "orang lain pon ada anak juga..idakla masuk lewat cam saya@alang-alang ada hal, baik cuti jer"...kalo cutiku masih banyak memang daku lebih suka cuti, taklah perasaan segan@rasa bersalah tak tentu pasal tu ada..hahaha..ok la, chow yer!
nampak ni jer dia dah katup mulut..camno?



No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers