titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, April 24, 2012

tak nampak pendek umur?aisshh..memang takde!

Salam, nak tanyer kat kengkawan yang ada tersinggah@menyinggah kat rumah saya nih...nampak tak gambar header nye?...kita dh try bukak beberapa kali sejak beberapa hari ni..tak nampak dah gambar anak saya kat atas tuh..hehehe...memang takdo ek...sesapa ada suggestion camno nak buat, sila la bagitau ek..maklumbalas anda amat diperlukan..macihh...:)


psst: beli breakfast nasi impit ngan kuah rendang n begedil, cam nak raya pon ada...tapi apehal sume cam terlebih minyak nih...adehhh

4 comments:

♥cikmOt♥ said...

erkkk...nak ngaku tak nampak ke tak ni...kang pendek umur...

tapi memang tak nampak lah...sobs....

.:fyzz:. said...

iduraz...mmg la..tak nmpak..sya dok ingt iduraz dh remove dh tau...gmbar si kecik debok2 comey tuh..ini bukan auta..tp mmg betul tak nmpak hehhe

iduraz said...

@cikmot: memang takde kan?hehehe...camne rnk buat (sambil kenyit-mata)

iduraz said...

@fyzz: tula..pasan gak..ngatkan jkejap jer takde..ni lama plak..ades..kena tukar gambar lain plk ker

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers