titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, April 25, 2012

TNB e-Services sangat bagus tapi dah takleh buka la pulak!




Salam dan Selamat Pagi u olls..Gaji sudah masuk hari ini..marilah kita menyelesaikan hutang piutang yang sama banyak dengan gaji kita,...ku selalu guna CIMBClick jer tuk bayar bil-bil yang berkenaan...bagi bil lektrik, ku selalu buka kat TNB e-services, tengok berapa amaun yang haruss dibayar.kat situ juga kita boleh tengok berapa penggunaan kita, summary amount yang telah dibayar..siap tunjuk lagi bila dan dimana kita bayar bil kita yang terdahulu..semalam ku try buka, dah tak mau la plak..ada cam error, macam dah takleh diakses dah servis itu..aiyark...ku baru nak bersenang-senang, bayar bil hanya dengan duduk tanpa beratur (tu makin gemss) dan  tanpa menuunggu bil sebenar...dah tak boleh buka pula...sesapa tau pasal nih, memang dah tutup ker?cer citer..:)

2 comments:

~aYu~ said...

salam kenal dan follow sini.. :)

.:fyzz:. said...

lor..awat jadi cam tuh..kena call tnya tnb lik la..saya selalu byar bil2 kt bank rakyat depan ofis nih je..bil air n eletrik..pi time tak dak orng..jap je..amik no...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers