titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, May 9, 2012

lebih "feel" menikmatinya di bulan puasa!

tengahari tadi daku, suami dan 2 orang bff kami JJCM ke kedai ayam golek kat Pantai Dalam nun...ala yang femes tu, ramai gak kot antara kamu yang pernah gi makan sana..since saya tak pernah mencuba dan teringin nak merasa apa yang enaknya, so pagi tadi otw ke tempat kerja bodek suami suh bwk kami makan..ngeee..

sesampai jer, orang masih tak ramai..so senang dapat tempat duduk..rupanya kena order set..so kami amik 4 orang punya makan..ada ayam golek seekor (takleh order separuh), tomyam campur, kailan ikan masin, telur dadar dan kerabu mangga serta nasi putih 4 pinggan..harga yang tertera dalam menu adalah RM57 kalau tak silap..air add on yer..so tambah la air tembikai satu jag..sampai makanan, haruslah terus ngap kan...sedap tak?bagi saya yang bukan chef ni biasa-biasa aja...bak kata suamiku, ayam golek nih sedap makan bulan puasa aje, baru feel..hehe..dah kenyang sume, sila bayar yer..total kami makan berempat tadi tambah nasi ayam bungkus tuk hubby my bff adalah RM82.80..for me agak mahal la..tapi bak kata pepatah, tak cuba, tak tahu kan..so sesiapa yang nak merasa tuh, sila lah ke sana yer..:)


ku google ajer..camnilah rupanya
sentap ibu tengok video baby kena pukul dan cubit oleh seorang pempuan sewel nih..ingatkan anak patung ke tuh..eee, gerammmm


SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers