titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, June 11, 2012

ini bateri takyah charge tapi tahan lama woo

Salam semua..fuhh, 1st entry tuk bulan Jun..malasnyer saya..nampak sangat simplenya life saya kan sampai takde benda nak cerita.haha.actually, banyak mende bermain di fikiran dan berlaku dalam kehidupan daku seharian, tapi nak dinukilankan di blog kesayangan ini super duper la malas dan tak reti nak mula yang mana..so slow slow kita cuba yer...

Ok, daku bukan nak jual barang yer, cuma nak bercerita tentang puteri hati saya yang seorang itulah..Hannah Umairah..ni alkisah semalam..semalam kami tak kemana, just melepek di rumah sajork..cuma petangnya barulah kuar gi makan kuayteow kat Mali's Corner kat Taman Bunga Raya tu..si anak dara nih pagi2 dalam kui 7.30 dah bangun..sampailah ke malam dalam kui 12.30 mlm tadi, masih tak tidur..aiya, daku yang tengok pon rasa letih, budak bertuah nih tak rasa pape ke ek...heran tui...kebelakangan ni dia memang tak tido siang dah kata mak..asiklah main..risau gak takut badan makin menyusut, tapi makan bertambah berselera plak nampaknya...erm...heran camne lah Cik Mot leh trained anak anaknye tido seawal 9 malam..cer bagi tips skit boleh ek cik mot? hehehe..pagi tadi seawal 5.45 pagi dia dah bangun, ku nak gi kerja tadi dia menangis nak ikut ibu..siap pegang2 kain.. nak beralih bulan agaknya kan...hannah oo hannah, macam-macam la kamu ni sayang..hurmmmm.

dia lagi powerr dari ini tau..

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe...dah memang terbiasa...anak2 wajib tido jam 9 malam...

mahu atau tidak...hehehe...

Gieyana said...

igtkan bateri betul2 nie..
Betui2..anak2 mmg thn lama baterinyz..:-)

-Sara- said...

ehehe..keletah anak2 tengah mmbesar mmg cmtu kn wak..seronok! ;)

lieyalatif said...

Keh keh keh citer pasal bateri anak rupenye....

Leh tahan juga ye energi umairah ni.... Tahan tol mater die hihihi.... Kiter yg naik letih tgu die letih...

Bionic women said...

me pernah alami nih..
payah betul nak tido..kita plak rasa letih..tapi sejak dah bersekolah baruler ok, maybe dia rasa penat kot

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers