titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, October 2, 2012

ber"SOFY" la kiter...

Salam semua..kejap timbul, kejap tenggelam la saya ni..mesti ramai dah menyampah...disebabkan bulan sepuluh ini adalah bulan gumbira saya, makanya saya akan cuba mengaktifkan diri menulis di sini lagi yer kengkawan..i love writing....budget ada orang tunggu entri dariku...
actually saja nak share skit, aritu blogwalking ke blog mama tisya...terbaca yang dia baru menang SOFY 500 packs giveaway...pemenang dipilih based on lucky draw by SOFY...den pon dengan sengaja, mendaftarlah gak..nak gak try nasib..manalah tau ada rezeki kan...tu pon ku masuk yang last round (total sume ada 5 round dan 1 round ada 100 pemenang)...pas dah masuk tu ku pon diam ajerla, takderlah harap pape pon kan...tetiba tadi my officemate wish tahniah kt FB, tergezut gak.ape yang tahniahnyer..ku belum preggy balik..ngeee...rupanya namaku terselit juga...Alhamdulillah...ku antara ribuan yang mencuba nasib kan...kahkahkah...anyway, thanks to SOFY, kalau baik, bagilah lagi yerk..muahahaha...

nama saya bermula dengan "S"...yang mana ehh

Alhamdulillah, Oktober tahun ini bermula dengan baik tuk saya...semoga segala urusan dipermudahkan dan diberi kebahagiaan yang berpanjangan..amin!

7 comments:

Encik Suami said...

erm..entry nie utk perempuan je kot.
hahaha...sy undur diri dlu la ye.maybe next entry sy komen.

jom baca nie

http://enciksuami.blogspot.com/2012/10/tahniah-utk-anak-ayah.html

|| NaFiRaa || said...

eh! nama saya pon ade lah!!! hahahahaha.. nasib baca n3 nih!!

tahniah buat awak~

Alin Marlini said...

wah...rezeki tu

PinkUmmi said...

salam perkenalan...

singgah sini bce entry...

sy bese pkai kotex

Ema Blog said...

salam kenalan..terima kasih dtg ke blog mamaema..

tahniah diucapkan

Tihara said...

wahh seronoknya kan..alhamdulillah :)

wahida said...

wah...seronoknya...saya tumpang hepi..

tahniah yer...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers