titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, October 16, 2012

era baru, kerja baru, cpu baru..owhhh, debarnya daku!

Salam.mungkin pada orang lain, takdelah apa sangat nak dikecohkan..tapi bagi diriku apa yang terjadi padaku pada bulan Oktober yang sungguh bertuah dan indah ini meninggalkan kesan yang amat mendalam!hehe...cam seriusjer bunyi nya kan...

ok, kita citer satu persatu ehh...17 Oktober 2012 nih, genaplah umur daku mencecah ke angka 30...angka yang mungkin bagi orang lain agak menakutkan sebab dah masuk 3 series kan..hurmmmm...daku nak kata bersedia sangat tu tak juga, tapi ntahla..kalo pasal umur nih, nak lari kemana yer tak..angka itu akan sampai juga...biarlah tua di muka, tapi di hati masih muda belia..haha..apa yang ku tahu ialah, ku harus mula berubah..berubah kepada yang lebih baik yang akan mendekatkan diriku yang hina ini kepada PENCIPTA dan menggembirakan keluargaku terutamanya..memang payah, tapi akan kucuba melaluinya..

oh yer lagi satu, 3 oktober aritu genap 7 tahun daku menjawat jawatan ku ini...oleh yang demikian, kerana terlalu lama ku menjalankan tugas ini di unit ini, makanya ku telah diarah bertukar portfolio dengan rakan sekerja bagi tujuan pusingan kerja dan menimba pengalaman baru..lega?alhamdulillah kerana tugasku sebelum ini agak berat bagi diriku yang serba kekurangan ini..dan kuharap mereka yang akan menyambung perjuangan ku selepas ini akan lebih cekal dariku..huhuhu...riso gak nak serah tugas kt orang lain, tapi by hook or by crook, ku terpaksa juga...hurmm..mudah-mudahan tiadalah bunyi "cengkerik" di belakang ku nanti...:)

eeh, mcm pepaham laks, ku pon dapat cpu baru...format!..hehehe.bukan baru kuar plastik yerk..tapi ok la, dari takde...sebab yang sedia ada sangatlah siput sedut..haha...so, sila bekerja rerajin la yer cik liza oiii!

setakat ni, tu jerla dulu..korang doakan sumenya baik-baik saja yer...see u then..
penguat semangat saya!


9 comments:

Falsya said...

Age is just a number...jd hati muda..falsya thn dpn baru nak masuk..nnt leh la kite jd geng...

Gud luck dgn kerja baru..;)

Alin Marlini said...

Smg suka ngan keje baru

lieyalatif said...

INSYAALLAH....harap semua berjalan lancar yeak...kdg2 perlu juga kan beralih arah...amik angin baru....kalo buat bende same dlm mase yg lame bosan gak....

mamalieyna said...

good luck utk tugas baru.. ceria2x ok.. ^_^

Sidratul Muntaha said...

selamat maju jaya ditmpat keje baru..
selamat ari raya aidil adha!!

cheeze maz said...

salam ziarah.

Happy belated birthday, umur hanya angka yg menunjukkan kita matang dan kematangan mendewasakan kita dlm hala tuju.

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

HEPI BELATED BESDAY DEAR...

Anje Mamy Balqis said...

hye...ye ke nampak kita semalam kat Mid, nape tak tegur kalo tak leh laga2 pipi...next time kalo terjumpa lagik tegur k....

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers