titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, February 27, 2013

W.W=angan -angan saya!


Salam,
Lately ni ramai gak kengkawan saya dan rakan blogger yang baru pregnant dan pregnant lagi...tahniah korang..inilah rezeki kurniaanNYA yang tak ternilai dengan harta benda..Saya punyer turn, mudah-mudahan akan sampai jua suatu hari nanti...DIA lebih Mengetahuai kan, bila dan bentuk apa rezeki yang akan kita perolehi, sila YAKIN dan REDHA...:)

oh yer, berbalik pada tajuk di atas, kita teringin nak ada anak kembar!ecehh...macam bagus jer kan, mcm terror jer kan nk jaga dua anak sekaligus..kuikuik..berangan tu percuma...hehehe...cer tengok ni..cute kan?



meriah rumah klo ada 2 orang yang sama besar cenggini

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers