titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, February 27, 2013

W.W=angan -angan saya!


Salam,
Lately ni ramai gak kengkawan saya dan rakan blogger yang baru pregnant dan pregnant lagi...tahniah korang..inilah rezeki kurniaanNYA yang tak ternilai dengan harta benda..Saya punyer turn, mudah-mudahan akan sampai jua suatu hari nanti...DIA lebih Mengetahuai kan, bila dan bentuk apa rezeki yang akan kita perolehi, sila YAKIN dan REDHA...:)

oh yer, berbalik pada tajuk di atas, kita teringin nak ada anak kembar!ecehh...macam bagus jer kan, mcm terror jer kan nk jaga dua anak sekaligus..kuikuik..berangan tu percuma...hehehe...cer tengok ni..cute kan?



meriah rumah klo ada 2 orang yang sama besar cenggini

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kalo boleh nak jugak..hehee.e.

Nafira usof said...

belom cukup kekuatan nak ade bb kembar.. hehehehe..
sorang bb pon huru hara..kikiki

Mrs Lurve said...

comel kan kembar nie, family sy ada 2 pasangan kembar..dua2 nya kembar xseiras..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

singgah sini thanks sudi follow blog saya .. cousin my asben ada kembar tp x seiras ..abah mertua saya ada adik beradik kembar tp x kena tempias pada kami kalau ada x tau la kuat tak nk hendle hehehe

Mama Damia said...

salam kenal..singgah sini jap..dpt kembar best..ank sedara sy pn kembar..

eLLy said...

seronok kan klu kembar. Kita doa dan tawakal insyallah allah akan makburkan doa kita. tapi klu tak dapat dua satu pun jadi lah kan..
*Masih setia menanti*

elly nadyra said...

memang best la kalau dpt camni.....pastu terus cuti beranak bertahun2 hahahahhahahahhaha

- dieyana - said...

salam kenal...insya-Allah, mana tau kan, kalau Allah perkenankan doa kita. sentiasalah berdoa... kalau dpt, insya-Allah, boleh jaga...yakin Allah itu ada, dipermudahkan semuanya...;-)..

lovelywa said...

klau ade keturunan kembar mudah la skit dapat kan..Insyaallah rezki Allah ade di mana2..

Salam perkenalan dari saya..

Jemput singgah ke blog sy ye..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers